Site announcements

Anketim

 
Picture of Admin User
Anketim
by Admin User - Tuesday, 11 September 2018, 12:46 PM
 

Përshëndetje të nderuar Gjyqtarë dhe Prokurorë!

 

Në kuadër të Memorandumit të Mirëkuptimit të nënshkruar ndërmjet Shkollës dhe Akademisë së Sigurisë, Shkolla e Magjistraturës ju fton të plotësoni një anketim që Qëndra Kërkimore Shkencore në Akademinë e Sigurisë po përgatit për një studim të thelluar me temë "Krimi kompjuterik, kërcënimi kibernetik dhe çështjet e sigurisë në Shqipëri".

Pjesë e këtij anketimi do të jenë dhe punonjësit e sistemit të drejtësisë (gjyqtare, prokuror etj.).

Shpresojmë që të kushtoni disa minuta nga koha juaj për plotësimin e këtij pyetesori online që gjendet në linkun e mëposhtëm:

 

https://surveys.enalyzer.com?pid=f2q2s5r7

 

Në fund te pyetësorit klikoni tek butoni End Survey që të përfundohet plotësimi.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin!